Alla inlägg den 24 mars 2015

Av Kaisa Malin - 24 mars 2015 20:08

Idag skulle vi tagit färjan till Great Barrier Island och påbörjat vårt wwoofingäventyr, men tyvärr så vaknade Malin med hosta och antagligen feber. Kaisa känner sig inte heller så pigg, men förhoppningsvis är det bara dålig sömn, matintag och träningsverk som spökar där. Vi kommer att stanna kvar i Auckland och tillfriskna. Hoppas att paret på ekofarmen vill ta emot oss nästa onsdag istället. Hostelbokningen går ut på fredag så vi får boka några mer nätter nån annanstans.

Av Kaisa Malin - 24 mars 2015 06:59

Idag har vi varit ute på stan och schvettats. Det har varit 23 grader i skuggan och väldigt kvavt. Vi hade en hel del saker på vår shopping-/attgöralista innan vi åker till ekofarmen imorgon. Paret som vi ska vara hos insisterade på att vi skulle ha insektsmedel, solskydd och solhatt då hudcancer är ett stort problem,så det vara bara att fixa. Kaisa var även i behov av en bikini så även det skulle inhandlas. För att kunna nå varandra och potentiella jobb har det även inhandlats nyazeeländska nummer. 


När vi var ute var det bitvis väldigt varmt, svetten har runnit på vårar ryggar och pärlat sig på överläpparna. Man ska ju inte klaga men vi var inte helt förberedda på detta, inte Malin i alla fall. Det har inte följt med många sommarplagg, faktiskt inte ett enda eftersom det skulle vara höst när vi kom fram och gå mot vinter. Mössa, halsduk och många tjocka tröjor är med men inte ett enda par shorts. Därför kan det ha följt med något sommrigt plagg medans vi var ute också :P


Malins hals har även börjat klia. Antagigen för att vi har haft bordsfälkten på full sprutt och för att man har varit i kontakt med så många nya människor och deras diverse bacillusker. Halstabletter är i alla fall inhandlade och så får vi se om det stannar vid rethosta eller om vi båda kommer att bli sängliggandes på första jobbet. 


  Kaisas nya snygga bikini.


Bild på staden. Just här kan man inte se hur hög och lång uppförsbacke det är (så klart när man ska gå hem). Men tro mig värmen blir inte bättre i den.


          Vi gick förbi ett par rör som man kunde sitta i och självklart blev det en fotosession :)


  Malin kunde heller inte låt bli att fota det här gatukonstverket som föreställer en bananlåda med fåglar i gjort i betong.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Följ med på vårt äventyr i Hobbitarnas land :)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards